Over ons

Over Ons - Toff bloem & kado: Deskundig, Duurzaam en Betrouwbaar

Bij Toff bloem & kado zijn we trots op onze jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige bloemen aan onze klanten. Ons team bestaat uit de deskundige bloemisten : Marion & Jela die elke dag hun uiterste best doen om u de best mogelijke service te bieden, Samen maken we de mooiste creaties passend voor iedere gelegenheid

Onze medewerkers hebben allemaal een opleiding gevolgd in de bloemisterij en beschikken over jarenlange ervaring in de branche, wat onze deskundigheid en kwaliteit aantoont.

Bij Toff Bloemen staan duurzaamheid en milieubewustzijn hoog in het vaandel. Zo gebruiken wij onder andere bloemen van lokale telers die zich inzetten voor het milieu. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd, zo blijkt uit de talrijke positieve beoordelingen en referenties die we hebben ontvangen.

Het bestellen van bloemen is bij ons eenvoudig en snel. U kunt onze producten online bekijken en bestellen, of contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Onze snelle en betrouwbare levering zorgt ervoor dat u altijd op tijd kunt genieten van uw prachtige bloemen.

Naast onze bloemen hebben we ook een breed assortiment aan woonaccessoires en leuke cadeaus. Kom gerust een keertje langs om de sfeer te proeven van onze gezellige winkel!